Competitie

Deelname tornooien

int_tornooiOm onze leden aan te sporen hier en daar een toernooi mee te spelen, betaalt de club dit seizoen het inschrijvingsgeld voor volgende tornooien :

- Sint-Niklaas (Mintons) : 22 & 23 december (Inschrijven via deze link ...)

- Stekene : 12 & 13 januari (Inschrijven via deze link ...)

- Beveren : 20 & 21 april (staat nog niet online)

Natuurlijk gaat elke tornooiwinst naar de webmaster ;)

Alle teams van BC Beveren nog ongeslagen na competitiestart!

Het is medio september & dus is de competitie reeds op gang geklopt voor de meeste van onze competitieploegen. Al onze teams deden het hier al meer dan behoorlijk aangezien er nog geen enkele wedstrijd verloren ging! Hieronder een klein overzicht van de reeds gespeelde wedstrijden van onze diverse ploegen:

Beveren 1D vs Buggenhout 1D   4-4
Beveren 1D vs Lokerse 3D   8-0
Beveren 1G vs The Flying Shuttles 1G   6-2
Smash for Fun 2G vs Beveren 2G   0-8
The Flying Shuttles 1H vs Beveren 1H   3-5
Beveren 3H vs Lokerse 9H   4-4
Beveren 4H vs Gentse 8H    5-3

De resultaten kunnen overigens steeds bekeken worden via de knop "competitie" in de blauwe menubalk links.
Keep up the good work ladies & gentlemen! :-)

Nieuwe competitieploeg : Beveren 4H

pleinNaar voorbeeld van 3H vorig seizoen, staat er weer een nieuwe competitieploeg paraat om potten te breken in de PBO competitie !!!
 
Vaste teamleden zijn :
Jeffrey Wong, Roan Somers, Tim Reynaert, Jelle Milliau, Stijn Fievez, Jurgen Cauwenbergh

Go Beveren 4H !!! 

Beveren 2H ziet in extremis promotie door de neus geboord

Het scenario van de beslissende wedstrijd voor de titel tussen Eikenlo 1H & Beveren 2H leek wel door Alfred Hitchcock geschreven te zijn...of straffer nog: Hitchcock zou er nog een puntje aan kunnen zuigen.

Beveren zakte met zijn vertrouwde delegatie af naar het Meetjesland, zijnde Bart, Mathias, Emry & Stijn. De opdracht was 'simpel' & eenduidig: een punt meebrengen naar het Waasland om de titel te pakken en zo promotie naar 2de provinciale te bewerkstelligen.....(lees verder)

Verder lezen: Beveren 2H ziet in extremis promotie door de neus geboord

D-Day voor Beveren 2H

Vanavond staat de absolute kraker op het programma voor de heren van Beveren 2H in 3de provinciale. Zij nemen het vanavond in de laatste wedstrijd van het seizoen op tegen BC Eikenlo, beter bekend als Eeklo in de volksmond ;-)
Beveren 2H voert momenteel de rangschikking aan met 1 puntje meer dan de 2de in de stand.....jawel: Eikenlo 1H. Indien onze jongens vanavond kunnen winnen of gelijkspelen kronen ze zichzelf tot kampioen & blijven ze tevens ongeslagen dit seizoen!

Eén ding staat vast: Emry, Bart, Mathias & Stijn zullen hun leidersplaats met hand & tand verdedigen in het Meetjesland!

Beveren 3H kampioen!

Gisteren heeft onze nieuwe herenploeg, die begin dit seizoen werd opgestart, zichzelf tot kersvers kampioen gekroond in 5de provinciale! In de laatste confrontatie werd een sympathieke delegatie uit Gent geklopt met 7-1, zodat onze heren onder leiding van ploegkapitein Maarten De Waele ongeslagen het seizoen beëindigden. Op naar 4de provinciale, waar ze alvast zullen proberen om deze ongeslagen reeks verder te zetten!

Nogmaals een dikke proficiat voor Jo Maes, Pieter Stoop, Kris Poppe, Thierry De Graeve, Maarten De Waele & de ganse entourage!