Beverse glorie in Hamme

We naderen stillaan het seizoenseinde, maar dat is voor bepaalde BC Beveren spelers niet bepaald het sein om het wat kalmer aan te beginnen doen, in tegendeel zelfs.
Gisteren wisten twee Beveren spelers zich alweer tot eindwinnaar te kronen op het toernooi van BC Danlie (Hamme)!
Roan Somers won -zonder setverlies in zijn 5 partijen- het enkeltoernooi in de C2 reeks, hierdoor mag Roan alweer een klassement stijgen en zal hij binnen enkele weken aantreden in de C1 reeks. Hoogst opmerkelijk aangezien Roan slechts 1 maand geleden C2 werd in Wetteren! Proficiat!

In de B2 reeks kon Ben Van Herbruggen het laken naar zich toetrekken. Na enkele nipt verloren finales de laatste weken, kon hij gisteren een welverdiende eindzege binnenhalen in het enkeltoernooi. Proficiat!
Daags voordien vielen er ook reeds twee (welliswaar verloren) finales te noteren in de dubbelreeksen. Jo Maes en dubbelpartner Roy Samuels klopten enkele sterke duo's in de C2 reeks, maar moesten in de finale toch (zei het nipt) de duimen leggen voor het zeer sterke koppel Kristof Baeyens en Jan Peeters van BC Zwijndrecht.
Ook Ben Van Herbruggen en Stijn Somers bereikten de dubbelfinale van de B2 reeks, maar verloren deze van een sterker duo.

Deze mooie prestaties doen alvast veel goeds verhopen voor komend weekend. Dan staat ons eigen internationaal pouletoernooi op het programma, we rekenen erop dat onze clubleden het beste van zichzelf naar boven kunnen laten komen in onze thuishaven! :-)