Toernooiresultaten Buggenhout + kersverse B1

Op het toernooi van Buggenhout wist Tim Van Herbruggen afgelopen weekend een knappe prestatie neer te zetten door het gemend dubbel te winnen samen met Yente Van Aerschot (De Voskes BC) in de B1 reeks. Proficiat Tim!

In de C2 reeks deed Jo Maes zijn status als tweede reekshoofd alle eer aan door de finale in het enkelspel te bereiken, daarin moest 'Jo de Wafelman' echter zijn meerdere erkennen in zijn tegenstander. Doe zo verder Jo!
Ook in de D reeks leverde BC Beveren een verliezend finalist af, ditmaal in het heren dubbel waar Roan Somers en Tim Reynaert de finale verloren na een spannende driesetter.

Ook nog een vermelding voor ex-BC Beveren lid Bavo Nys (dezer dagen actief bij BC Buggenhout) die het enkeltoernooi in de D reeks wist te winnen nadat hij in de halve finale onze Roan Somers kon verslaan in drie sets. Indien Bavo onze website nog zou bezoeken uit heimwee (uiteraard) : proficiat Bavo!

Binnen enkele weken zal onze club overigens (alweer) een B1 rijker zijn: Ben Van Herbruggen behaalde gisteren op competitie zijn 12de competitiepunt waardoor hij zijn broertje binnenkort mag vervoegen in de B1 reeks! Knap werk Ben!