BC Beveren kaapt (wederom) alle prijzen weg in de B2 reeks op toernooi van Stekene

De tabellen van het toernooi van Stekene waren rijkelijk aangevuld met BC Beveren spelers. Na de ietwat tegenvallende resultaten in Mechelen vorige week, was het tijd om te antwoorden met de beentjes & racketjes in de koude omstreken van Stekene. Zoals de laatste maanden reeds meer het geval is geweest, domineerde onze club nogmaals de voltallige B2 reeks bij de mannen!

In de finale van het Heren Dubbel werd het zaterdagavond reeds een onderonsje tussen de teams Stijn Somers - Ben Van Herbruggen & Tim Van Herbruggen - Tom De Witte (BC de Pluimplukkers), hierbij trokken Tim & Tom aan het langste eind na een spannende wedstrijd die eindigde in 24-26 19-21.

In het Heren Enkel B2 was er nog grotere BC Beveren weelde: de vier halve finalisten hadden allemaal een BC Beveren truitje aan :-) In de eerste halve finale haalde Tim Van Herbruggen het van Stijn Somers met 23-21 & 30-29 (onder het motto "laten we het lekker spannend maken" :-) ). In de tweede halve finale haalde Ben Van Herbruggen het van Emry Truyman met 21-19 18-21 21-14. In de uiteindelijke finale tussen de broertjes wist Tim zich als eindwinnaar te kronen met 21-14 21-17. Proficiat aan alle vier de spelers voor deze unieke prestatie! :-)

Op zondagnamiddag  mochten de broertjes hun badmintonkunde nog eens tonen in het Gemengd Dubbel. Ondanks het uitputtende weekend, wisten beiden alweer de finale de finale te bereiken. Na een knappe wedstrijd won Tim samen met Iris Hollevoet (BC Torhout) de finale tegen Ben & Margot Schoovaerts (BC Klein Boom) met 18-21 21-18 21-15.

Een dikke proficiat aan alle spelers, keep up the good work! :-)