BC Beveren sluit 2012 af met een grote strik

Afgelopen weekend hadden onze buren uit Sint-Niklaas hun deuren wagenwijd opengezet voor hun jaarlijks toernooi. Onze leden mochten gratis deelnemen en dit zorgde blijkbaar voor de nodige inspiratie want er werden weer enkele knappe prestaties geleverd.

Tim Van Herbruggen wist zich in de B2 reeks na een knap toernooi tot eindwinnaar te kronen in het enkelspel. Hierdoor zal Tim een klassementsstijging verkrijgen en zal hij in 2013 aantreden in de B1 reeks! Dikke proficiat aan Tim!
Daags voordien haalde Tim met maatje Robin nog knap de dubbelfinale in de B1 reeks, maar deze ging helaas verloren.

In diezelfde B2 reeks ging onze club ook aan de haal met de titels in het herendubbel & gemengd dubbel. Stijn Somers kon samen met Ben Van Herbruggen de titel in het herendubbel veroveren. Of ze volgend jaar nog mogen deelnemen aan dit toernooi is maar zeer de vraag aangezien er 3 duo's uit Sint-Niklaas werden uitgekegeld door onze jongens :-)
Daags nadien wist Ben ook nog het toernooi in het gemengd dubbel te winnen samen met Margot Schoovaerts van Klein Boom.

Ook Mathias Claessens wist zich van zijn eerste toernooiwinst te verzekeren in de C2 reeks. Na enkele knappe wedstrijden kon hij het laken naar zich toetrekken.

Bij de dames zorgde Liesbet Lambers voor succes door het enkeltoernooi in de D reeks te winnen. Een stijging naar het C2 klassement is haar dikverdiende beloning!
Proficiat aan alle spelers!