Nieuws

no_badminton

Geen Badminton op :
- dinsdag 22 aug : Beverse feesten
- zaterdag 26 aug : Beverse feesten

 

 

Beveren valt in de prijzen op toernooi van Lokeren

Dit weekend zijn er enkele sterke prestaties neergezet door onze Beverse spelers/speelsters op het toernooi van Lokeren, voor velen onder ons gezien als afsluiter van het seizoen.

Na een bloedstollende finale wist Elise Maes het enkelspel in de C1 reeks te winnen, aangezien dit reeds haar 2de toernooizege van het seizoen is, zal ze volgend seizoen aantreden in de B2 reeks!

Een tweede winnaar konden we vinden in de B2 reeks, met name in het gemengd dubbel. Ben Van Herbruggen sleepte samen met zijn mixpartner Margot Schoovaerts de titel binnen.

Daarnaast vielen er ook nog 2 mooie finaleplaatsen te noteren in de C2 reeks. Evelien Cauwenbergh moest na een nipte driesetter de duimen leggen tegen een sterkte tegenstander in het enkelspel. Daarna mocht Evelien nog aantreden met vaderlief Jurgen Cauwenbergh in de finale van het gemengd dubbel, maar ook hier moest Team Cauwenbergh jammer genoeg het onderspit delven.

Proficiat aan onze winnaars & finalisten!

Tornooi BC Beveren 2012

jumpsmashFoto's zijn te bewonderen op de fotowebsite van Kimberley Hillaert en Nicolas Van Bruysel


Proficiat aan Bart De Decker, winnaar in HE-C1 en bijgevolg in de toekomst in de B2 reeks moet spelen !

Proficiat aan Jeffrey Wong en Kris Poppe, finalist in HD-D

 Alle wedstrijden staan online ... 

Beveren 2H ziet in extremis promotie door de neus geboord

Het scenario van de beslissende wedstrijd voor de titel tussen Eikenlo 1H & Beveren 2H leek wel door Alfred Hitchcock geschreven te zijn...of straffer nog: Hitchcock zou er nog een puntje aan kunnen zuigen.

Beveren zakte met zijn vertrouwde delegatie af naar het Meetjesland, zijnde Bart, Mathias, Emry & Stijn. De opdracht was 'simpel' & eenduidig: een punt meebrengen naar het Waasland om de titel te pakken en zo promotie naar 2de provinciale te bewerkstelligen.....(lees verder)

Verder lezen: Beveren 2H ziet in extremis promotie door de neus geboord

D-Day voor Beveren 2H

Vanavond staat de absolute kraker op het programma voor de heren van Beveren 2H in 3de provinciale. Zij nemen het vanavond in de laatste wedstrijd van het seizoen op tegen BC Eikenlo, beter bekend als Eeklo in de volksmond ;-)
Beveren 2H voert momenteel de rangschikking aan met 1 puntje meer dan de 2de in de stand.....jawel: Eikenlo 1H. Indien onze jongens vanavond kunnen winnen of gelijkspelen kronen ze zichzelf tot kampioen & blijven ze tevens ongeslagen dit seizoen!

Eén ding staat vast: Emry, Bart, Mathias & Stijn zullen hun leidersplaats met hand & tand verdedigen in het Meetjesland!

Beveren 3H kampioen!

Gisteren heeft onze nieuwe herenploeg, die begin dit seizoen werd opgestart, zichzelf tot kersvers kampioen gekroond in 5de provinciale! In de laatste confrontatie werd een sympathieke delegatie uit Gent geklopt met 7-1, zodat onze heren onder leiding van ploegkapitein Maarten De Waele ongeslagen het seizoen beëindigden. Op naar 4de provinciale, waar ze alvast zullen proberen om deze ongeslagen reeks verder te zetten!

Nogmaals een dikke proficiat voor Jo Maes, Pieter Stoop, Kris Poppe, Thierry De Graeve, Maarten De Waele & de ganse entourage!

Internationaal tornooi BC Beveren 2012

ImageHou het weekend van za 21 & zo 22 april vrij in jullie agenda want dan vindt ons internationaal tornooi plaats.

Alle leden van BC BEVEREN (ook recreanten) kunnen deelnemen ...

Ga alvast op zoek naar een dubbelpartner en verras iedereen door een van de vele prijzen in de wacht te slepen. Er is een prijzenpot van 2000€.

Wij hopen op een massale deelname van onze leden !
Inschrijving via deze link ...

Verder lezen: Internationaal tornooi BC Beveren 2012