Nieuws

no_badminton

Geen Badminton op :
- woensdag 10 okt : geen jeugdtraining
- donderdag 11 okt : alleen badminton in Beveren (20u30-23u00)
- zaterdag 13 okt : nieuwe sporthal Beveren (10u-12u)

 

 


- donderdag 23 mei : verkiezingen
- donderdag 30 mei : feestdag

Als drie (Beverse) honden vechten om een been...

Afgelopen weekend werd er gespeeld op het internationaal toernooi van Brasschaat. Deze keer was het niet de B2 reeks waarin onze spelers schitterden, maar wel de D-reeks! In het Heren Enkel leverde onze club maar liefst drie van de vier halve finalisten af met Maarten Dewaele, Roan Somers & Tim Reynaert. Tim & Roan namen het in een onderling duel tegen elkaar op in de eerste halve finale, Roan wist hierbij aan het langste eind te trekken. In de andere halve finale moest Maarten De Waele de duimen leggen voor de vreemde eend in de bijt. In de finale kon Roan zijn sterke prestatie helaas niet verzilveren met toernooiwinst, want hij moest net als Maarten het onderspit delven, 22-24 17-21.

Dankzij zijn vier overwinningen op weg naar de finale is Roan Somers wel naar het C2 klassement gestegen! Proficiat aan ons drietal!

Quiz - Clubtornooi & Clubfeest - Internationaal Tornooi !!!

ImageBelangrijke data om vrij te houden ...
 
Noteer alvast deze data in jullie agenda en zorg dat je erbij bent !

Club Ontmoeting &
Clubfeest
za 24 november 2012 Info en inschrijven voor
 - het clubtornooi via deze link
- het clubfeest via deze link
Internationaal Tornooi
za 20 & zo 21 april 2013
Inschrijven ...
Club Quiz
vrij  3 mei  2013 Info via deze link

BC Beveren kaapt (wederom) alle prijzen weg in de B2 reeks op toernooi van Stekene

De tabellen van het toernooi van Stekene waren rijkelijk aangevuld met BC Beveren spelers. Na de ietwat tegenvallende resultaten in Mechelen vorige week, was het tijd om te antwoorden met de beentjes & racketjes in de koude omstreken van Stekene. Zoals de laatste maanden reeds meer het geval is geweest, domineerde onze club nogmaals de voltallige B2 reeks bij de mannen!

In de finale van het Heren Dubbel werd het zaterdagavond reeds een onderonsje tussen de teams Stijn Somers - Ben Van Herbruggen & Tim Van Herbruggen - Tom De Witte (BC de Pluimplukkers), hierbij trokken Tim & Tom aan het langste eind na een spannende wedstrijd die eindigde in 24-26 19-21.

In het Heren Enkel B2 was er nog grotere BC Beveren weelde: de vier halve finalisten hadden allemaal een BC Beveren truitje aan :-) In de eerste halve finale haalde Tim Van Herbruggen het van Stijn Somers met 23-21 & 30-29 (onder het motto "laten we het lekker spannend maken" :-) ). In de tweede halve finale haalde Ben Van Herbruggen het van Emry Truyman met 21-19 18-21 21-14. In de uiteindelijke finale tussen de broertjes wist Tim zich als eindwinnaar te kronen met 21-14 21-17. Proficiat aan alle vier de spelers voor deze unieke prestatie! :-)

Op zondagnamiddag  mochten de broertjes hun badmintonkunde nog eens tonen in het Gemengd Dubbel. Ondanks het uitputtende weekend, wisten beiden alweer de finale de finale te bereiken. Na een knappe wedstrijd won Tim samen met Iris Hollevoet (BC Torhout) de finale tegen Ben & Margot Schoovaerts (BC Klein Boom) met 18-21 21-18 21-15.

Een dikke proficiat aan alle spelers, keep up the good work! :-)

Beste wensen !

nieuwjaar_2011


              ... EEN SPORTIEF EN VOORAL GEZOND 2013   ! ! !

 ... vrij van blessures en gevuld met spannende drie-setters !

        

BC Beveren sluit 2012 af met een grote strik

Afgelopen weekend hadden onze buren uit Sint-Niklaas hun deuren wagenwijd opengezet voor hun jaarlijks toernooi. Onze leden mochten gratis deelnemen en dit zorgde blijkbaar voor de nodige inspiratie want er werden weer enkele knappe prestaties geleverd.

Tim Van Herbruggen wist zich in de B2 reeks na een knap toernooi tot eindwinnaar te kronen in het enkelspel. Hierdoor zal Tim een klassementsstijging verkrijgen en zal hij in 2013 aantreden in de B1 reeks! Dikke proficiat aan Tim!
Daags voordien haalde Tim met maatje Robin nog knap de dubbelfinale in de B1 reeks, maar deze ging helaas verloren.

In diezelfde B2 reeks ging onze club ook aan de haal met de titels in het herendubbel & gemengd dubbel. Stijn Somers kon samen met Ben Van Herbruggen de titel in het herendubbel veroveren. Of ze volgend jaar nog mogen deelnemen aan dit toernooi is maar zeer de vraag aangezien er 3 duo's uit Sint-Niklaas werden uitgekegeld door onze jongens :-)
Daags nadien wist Ben ook nog het toernooi in het gemengd dubbel te winnen samen met Margot Schoovaerts van Klein Boom.

Ook Mathias Claessens wist zich van zijn eerste toernooiwinst te verzekeren in de C2 reeks. Na enkele knappe wedstrijden kon hij het laken naar zich toetrekken.

Bij de dames zorgde Liesbet Lambers voor succes door het enkeltoernooi in de D reeks te winnen. Een stijging naar het C2 klassement is haar dikverdiende beloning!
Proficiat aan alle spelers!

Badminton rond eindejaar

Badminton rond eindejaar - nieuwjaar :

di 18 dec (Sporthal Beveren) Laatste training 2012 (ook minibad)
di 25 dec (Sporthal Beveren) Sporthal gesloten (kerstdag)
di 01 jan (Sporthal Beveren) Sporthal gesloten (nieuwjaar)
di 08 jan (Sporthal Beveren) 1e training 2013 (ook minibad)
za 26 jan (Sporthal Beveren) GEEN speelgelegenheid (judo)