Nieuws

no_badminton

Geen Badminton op :
- woensdag 10 okt : geen jeugdtraining
- donderdag 11 okt : alleen badminton in Beveren (20u30-23u00)
- zaterdag 13 okt : nieuwe sporthal Beveren (10u-12u)

 

 


- donderdag 23 mei : verkiezingen
- donderdag 30 mei : feestdag

Beveren 1H kampioen!

Afgelopen weekend verzekerde Beveren 1H zich van de titel in 2de provinciale A door het rechtstreekse duel tegen Oudegem 3H te winnen. De ploeg van Jo Van De Perre wist in het hol van de leeuw met 3-5 te gaan winnen en zo nog steeds ongeslagen te blijven deze campagne!
Een dikke proficiat aan Jo, Pascal, Erwin, Robin, Tim & Steven!! Well Done boys! Op naar eerste provinciale!

Hopelijk kunnen onze dames van Beveren 1D een vervolg breien aan dit succesverhaal en kunnen zij volgende maande ook kampioen spelen met hun ploeg! (momenteel staan zij ook eerste met een wedstrijd meer gespeeld dan de nr.2 Buggenhout) Go ladies!

Beveren kaapt prijs weg in B1 reeks en D reeks

Afelopen weekend mocht menig speler zich tonen in de gloednieuwe (knappe) zaal van Wetteren waar het toernooi van BC Challenge Wetteren plaatsvond. Op zaterdag kon Ben Van Herbruggen samen met vaderlief Eddy Van Herbruggen het dubbeltoernooi in de B1 reeks op zijn naam schrijven, en dit zonder setverlies! Daags nadien wist Ben ook de finale van het enkelspel te bereiken in de B2 reeks, maar deze ging jammer genoeg verloren met 21-11 19-21 19-21.

Ook Roan Somers zette wederom een knappe prestatie neer in de D reeks. In de finale van het enkelspel wist hij thuisspeler Kjell Van Damme te verschalken in twee mooie sets. Zo sluit Roan zijn laatste toernooi in de D reeks enorm knap af, op naar nog meer succes in de C2 reeks!

Toernooiresultaten Buggenhout + kersverse B1

Op het toernooi van Buggenhout wist Tim Van Herbruggen afgelopen weekend een knappe prestatie neer te zetten door het gemend dubbel te winnen samen met Yente Van Aerschot (De Voskes BC) in de B1 reeks. Proficiat Tim!

In de C2 reeks deed Jo Maes zijn status als tweede reekshoofd alle eer aan door de finale in het enkelspel te bereiken, daarin moest 'Jo de Wafelman' echter zijn meerdere erkennen in zijn tegenstander. Doe zo verder Jo!
Ook in de D reeks leverde BC Beveren een verliezend finalist af, ditmaal in het heren dubbel waar Roan Somers en Tim Reynaert de finale verloren na een spannende driesetter.

Ook nog een vermelding voor ex-BC Beveren lid Bavo Nys (dezer dagen actief bij BC Buggenhout) die het enkeltoernooi in de D reeks wist te winnen nadat hij in de halve finale onze Roan Somers kon verslaan in drie sets. Indien Bavo onze website nog zou bezoeken uit heimwee (uiteraard) : proficiat Bavo!

Binnen enkele weken zal onze club overigens (alweer) een B1 rijker zijn: Ben Van Herbruggen behaalde gisteren op competitie zijn 12de competitiepunt waardoor hij zijn broertje binnenkort mag vervoegen in de B1 reeks! Knap werk Ben!

Einde gevorderde training

ImageDe training voor de gevorderde groep 1 en 2 loopt ten einde.
Op dinsdag 26 maart hebben we de laatste training van het seizoen.

De minibad training gaat nog door tot eind mei.
Op 12 maart houden we een trekkingstornooi en is er geen training (ook geen minibad)

Belgische kampioenschappen Jeugd 2013

Click voor een grotere afbeelding

Opnieuw GOUD op de Belgische kampioenschappen voor onze JEUGD !!!

In het weekend van 23 en 24 februari 2013 vonden de
Belgische Kampioenschappen voor de Jeugd plaats te Kortrijk.

 
 Evelien Cauwenbergh haalt GOUD in ME-11 en MX-11
     ook geraakte ze tot de halve finale in MD-13

 Robin Cauwenbergh en Tim Van Herbruggen
     halen halve finale in JD-17
     In JE-17 verloren ze allebei hun 1e wedstrijd

Click voor een grotere afbeelding

Club Quiz 2013 - inschrijven

Image

BC Beveren organiseert vrijdag 3 mei 2013 voor de 20e keer dé quiz om naar uit te kijken.

 Er is plaats voor 20 teams !
Meer info en inschrijvingsstrook vind je in dit document :  PDF document