Nieuws

no_badminton

Geen Badminton op :
- dinsdag 22 aug : Beverse feesten
- zaterdag 26 aug : Beverse feesten

 

 

Beveren kaapt prijs weg in B1 reeks en D reeks

Afelopen weekend mocht menig speler zich tonen in de gloednieuwe (knappe) zaal van Wetteren waar het toernooi van BC Challenge Wetteren plaatsvond. Op zaterdag kon Ben Van Herbruggen samen met vaderlief Eddy Van Herbruggen het dubbeltoernooi in de B1 reeks op zijn naam schrijven, en dit zonder setverlies! Daags nadien wist Ben ook de finale van het enkelspel te bereiken in de B2 reeks, maar deze ging jammer genoeg verloren met 21-11 19-21 19-21.

Ook Roan Somers zette wederom een knappe prestatie neer in de D reeks. In de finale van het enkelspel wist hij thuisspeler Kjell Van Damme te verschalken in twee mooie sets. Zo sluit Roan zijn laatste toernooi in de D reeks enorm knap af, op naar nog meer succes in de C2 reeks!

Toernooiresultaten Buggenhout + kersverse B1

Op het toernooi van Buggenhout wist Tim Van Herbruggen afgelopen weekend een knappe prestatie neer te zetten door het gemend dubbel te winnen samen met Yente Van Aerschot (De Voskes BC) in de B1 reeks. Proficiat Tim!

In de C2 reeks deed Jo Maes zijn status als tweede reekshoofd alle eer aan door de finale in het enkelspel te bereiken, daarin moest 'Jo de Wafelman' echter zijn meerdere erkennen in zijn tegenstander. Doe zo verder Jo!
Ook in de D reeks leverde BC Beveren een verliezend finalist af, ditmaal in het heren dubbel waar Roan Somers en Tim Reynaert de finale verloren na een spannende driesetter.

Ook nog een vermelding voor ex-BC Beveren lid Bavo Nys (dezer dagen actief bij BC Buggenhout) die het enkeltoernooi in de D reeks wist te winnen nadat hij in de halve finale onze Roan Somers kon verslaan in drie sets. Indien Bavo onze website nog zou bezoeken uit heimwee (uiteraard) : proficiat Bavo!

Binnen enkele weken zal onze club overigens (alweer) een B1 rijker zijn: Ben Van Herbruggen behaalde gisteren op competitie zijn 12de competitiepunt waardoor hij zijn broertje binnenkort mag vervoegen in de B1 reeks! Knap werk Ben!

Einde gevorderde training

ImageDe training voor de gevorderde groep 1 en 2 loopt ten einde.
Op dinsdag 26 maart hebben we de laatste training van het seizoen.

De minibad training gaat nog door tot eind mei.
Op 12 maart houden we een trekkingstornooi en is er geen training (ook geen minibad)

Belgische kampioenschappen Jeugd 2013

Click voor een grotere afbeelding

Opnieuw GOUD op de Belgische kampioenschappen voor onze JEUGD !!!

In het weekend van 23 en 24 februari 2013 vonden de
Belgische Kampioenschappen voor de Jeugd plaats te Kortrijk.

 
 Evelien Cauwenbergh haalt GOUD in ME-11 en MX-11
     ook geraakte ze tot de halve finale in MD-13

 Robin Cauwenbergh en Tim Van Herbruggen
     halen halve finale in JD-17
     In JE-17 verloren ze allebei hun 1e wedstrijd

Click voor een grotere afbeelding

Club Quiz 2013 - inschrijven

Image

BC Beveren organiseert vrijdag 3 mei 2013 voor de 20e keer dé quiz om naar uit te kijken.

 Er is plaats voor 20 teams !
Meer info en inschrijvingsstrook vind je in dit document :  PDF document

Als drie (Beverse) honden vechten om een been...

Afgelopen weekend werd er gespeeld op het internationaal toernooi van Brasschaat. Deze keer was het niet de B2 reeks waarin onze spelers schitterden, maar wel de D-reeks! In het Heren Enkel leverde onze club maar liefst drie van de vier halve finalisten af met Maarten Dewaele, Roan Somers & Tim Reynaert. Tim & Roan namen het in een onderling duel tegen elkaar op in de eerste halve finale, Roan wist hierbij aan het langste eind te trekken. In de andere halve finale moest Maarten De Waele de duimen leggen voor de vreemde eend in de bijt. In de finale kon Roan zijn sterke prestatie helaas niet verzilveren met toernooiwinst, want hij moest net als Maarten het onderspit delven, 22-24 17-21.

Dankzij zijn vier overwinningen op weg naar de finale is Roan Somers wel naar het C2 klassement gestegen! Proficiat aan ons drietal!