Nieuws

no_badminton

Geen Badminton op :
- woensdag 10 okt : geen jeugdtraining
- donderdag 11 okt : alleen badminton in Beveren (20u30-23u00)
- zaterdag 13 okt : nieuwe sporthal Beveren (10u-12u)

 

 


- donderdag 23 mei : verkiezingen
- donderdag 30 mei : feestdag

BC Beveren levert 5 provinciale kampioenen af!

Vorig weekend stonden de provinciale kampioenschappen op het programma in Gent. Onze club kon ook enkele namen op de erelijst laten graveren, wat ons uiteraard zeer tevreden stemt!

In de B1 reeks wist Ben Van Herbruggen een knap parcours af te leggen om de titel binnen te halen in het Heren Enkel.
Ook Tim Reynaert kon de provinciale titel binnenrijven in het Heren Enkel, ditmaal in de D reeks. Evelien Cauwenbergh zorgde zowaar voor een dubbele provinciale titel (in de provincie Antwerpen), dit in het Dames Dubbel B2 en in het Gemengd Dubbel C1!
Zaterdag kon Jo Maes reeds een eerste provinciale titel vieren door het Heren Dubbel C2 te winnen met partner Kim Peeters van BC Stekene. Tenslotte kon ook Katrien Dullaert goud winnen in het Gemengd Dubbel C1.

Dikke proficiat aan al onze provinciale kampioenen!!

Lidmaatschap seizoen 2013 - 2014

inschrijven

Inschrijven voor Lidmaatschap en/of training gaat als volgt :

- Indien nog niet geregistreerd, registreer je dan eerst !

- Schrijf je daarna online in voor lidmaatschap en/of trainingen

- Informatie over lidmaatschap vind je hier

- Informatie over trainingen vind je hier

Inschrijvingen toernooien september geopend

Ons speelseizoen mag dan officieel nog niet gestart zijn, het is wel reeds mogelijk om jezelf in te schrijven voor de toernooien die plaatsvinden in de eerste twee maanden van het nieuwe seizoen. Aangezien de inschrijvingen voor deze toernooien meestal vlot gaan, raden we de geïnteresseerden aan om zo snel mogelijk in te schrijven. We hebben er voor jullie de meest interessante toernooien uitgepikt en hieronder op een rijtje gezet. Er zijn reeds een bepaald aantal spelers van onze club ingeschreven voor deze toernooien, maar hoe meer zielen van onze club, des te beter!

Een overzicht van de diverse toernooien, met bijhorend de link waar je jezelf kan inschrijven:

Verder lezen: Inschrijvingen toernooien september geopend

Ons internationaal toernooi een groot succes!

Klik voor een grotere afbeelding
Het zit er helaas weeral op: ons jaarlijks internationaal pouletoernooi van BC Beveren wordt alweer een jaartje in de koelkast gestoken. Na deze editie zullen er echter nu al enkele spelers op hete kolen zitten om volgend jaar terug te keren naar het Waasland :-)
Alles was aanwezig om er een leuk en gezellig weekend van te maken: een aanzienlijk deelnemersveld, een aangeklede zaal met gloednieuwe belijning (waarvoor dank aan de vrijwilligers!) , een stralend zonnetje, honderden shuttles en spelers/toeschouwers met een goed humeur.

Tot ons groot jolijt konden er ook enkele knappe prestaties  genoteerd worden door onze eigen Beverse deelnemers!

 

Verder lezen: Ons internationaal toernooi een groot succes!

Iedereen op post voor ons internationaal pouletoernooi!

Morgen is het dan zover: ons jaarlijks internationaal pouletoernooi staat weer op het programma! Heel wat spelers (29 in totaal) zullen zaterdag & zondag onze clubkleuren verdedigen en proberen om zoveel mogelijk titels op eigen grondgebied te houden. In totaal mogen we 228 spelers verwelkomen op Bevers grondgebied. Uiteraard zullen onze spelers net dat tikkeltje beter kunnen presteren wanneer ze het spreekwoordelijke duwtje in de rug krijgen van supporters naast het veld, daarom willen we jullie allemaal hartelijk uitnodigen om een kijkje te komen nemen op ons toernooi dit weekend!
De eerste shuttles zullen geslagen worden vanaf 9:00 zaterdagmorgend, terwijl er omstreeks 22:00 zal afgesloten worden. Op zondag zullen we de buurt alweer wakkerkloppen vanaf 9:00 en zal er geëindigd worden omstreeks 16:30.

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd! Come On Beveren!

Beverse glorie in Hamme

We naderen stillaan het seizoenseinde, maar dat is voor bepaalde BC Beveren spelers niet bepaald het sein om het wat kalmer aan te beginnen doen, in tegendeel zelfs.
Gisteren wisten twee Beveren spelers zich alweer tot eindwinnaar te kronen op het toernooi van BC Danlie (Hamme)!
Roan Somers won -zonder setverlies in zijn 5 partijen- het enkeltoernooi in de C2 reeks, hierdoor mag Roan alweer een klassement stijgen en zal hij binnen enkele weken aantreden in de C1 reeks. Hoogst opmerkelijk aangezien Roan slechts 1 maand geleden C2 werd in Wetteren! Proficiat!

In de B2 reeks kon Ben Van Herbruggen het laken naar zich toetrekken. Na enkele nipt verloren finales de laatste weken, kon hij gisteren een welverdiende eindzege binnenhalen in het enkeltoernooi. Proficiat!
Daags voordien vielen er ook reeds twee (welliswaar verloren) finales te noteren in de dubbelreeksen. Jo Maes en dubbelpartner Roy Samuels klopten enkele sterke duo's in de C2 reeks, maar moesten in de finale toch (zei het nipt) de duimen leggen voor het zeer sterke koppel Kristof Baeyens en Jan Peeters van BC Zwijndrecht.
Ook Ben Van Herbruggen en Stijn Somers bereikten de dubbelfinale van de B2 reeks, maar verloren deze van een sterker duo.

Deze mooie prestaties doen alvast veel goeds verhopen voor komend weekend. Dan staat ons eigen internationaal pouletoernooi op het programma, we rekenen erop dat onze clubleden het beste van zichzelf naar boven kunnen laten komen in onze thuishaven! :-)